Wippolder speelt derby tegen Concordia

VOETBAL | Na de nipte overwinning vorige week tegen Brielle (2-1) is SV Nootdorp gestegen naar de vijfde plaats van de 1e klasse. De volgende tegenstander is Neptunus-Schiebroek uit Rotterdam. De Rotterdammers staan op een tweede plek met 20 punten en willen wat goed maken na de grote nederlaag tegen Die Haghe: het werd 4-0 voor de Haagse ploeg. De ploeg van trainer Dick Boereboom is tot nu toe nogal wisselvallig na de degradatie uit de Hoofdklasse, maar heeft nu twee keer achter elkaar weten te winnen. Op sportpark Neptunus-Schiebroek wacht Nootdorp een lastige wedstrijd. Die begint om 3 uur ’s middags.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 1e klasse B.

SV Nootdorp voetbalde dinsdagavond in de 2e ronde van de beker. Op het eigen sportpark ‘s-Gravenhout werd ruim verloren van DSO uit Zoetermeer, het werd 0-3.

Na een slechte start DSVP heeft de ploeg uit Pijnacker vijf overwinningen op rij geboekt. Het team van trainer Dennis van den Steen is opgeklommen naar de tweede plaats met maar één punt minder dan KMD. Komende zaterdag gaat DSVP richting Den Haag om daar te voetballen tegen DUNO, dat een na laatste staat. Samen met hekkensluiter SV Duindorp hebben ze zes punten, maar DUNO heeft een iets beter doelsaldo. Op sportpark Haagsche Dynamiek begint de wedstrijd om kwart over 2 ’s middags. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 3e klasse B.

Trainer Wim Baggerman zag dat zijn ploeg Oliveo afgelopen zaterdag een goede reactie gaf na het verlies tegen PPSC. Al werd het een 2-2 gelijkspel tegen TOGB; de trainer was zeer positief over zijn team. Dit weekend krijgen ze Hillegersberg uit Rotterdam op bezoek. Beide hebben negentien punten behaald tot nu toe in de competitie na negen wedstrijden. Waar Oliveo maar één punt haalde in de afgelopen twee wedstrijden, haalde Hillegersberg uit dezelfde wedstrijden de volle buit. De Rotterdammers zijn zelfs al vier wedstrijden op rij ongeslagen. Op sportpark De Groene Wijdte begint deze spannende wedstrijd om 3 uur. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zaterdag 4e klasse F.

Zondagcompetitie

Oliveo (zo) is na de winst van vorige week tegen Concordia (2-4) de nummer twee in de zondag 2e klasse met achttien punten. De ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel staat maar twee punten achter de koploper en grote favoriet, sv Hillegom. De volgende tegenstander is Altior uit Langeraar. Altior staat op een dertiende plaats met vier punten en heeft de punten nodig om voor een derde seizoen in de 2e klasse te gaan, al is het seizoen nog lang. Op sportpark De Groene Wijdte begint de wedstrijd om half 3 ’s middags.

RKDEO gaat voetballen tegen HMSH uit Den Haag. Na de overwinning tegen Teylingen staat de ploeg van trainer Wesley Epskamp weer in de top vijf met vijftien punten. De Haagse ploeg staat onderaan met twee punten, maar dat komt vooral omdat ze vijf punten in mindering hebben gekregen. Dat gebeurde na wanordelijkheden tijdens het bekerduel tegen Deltasport uit Vlaardingen. Die wedstrijd werd gespeeld op 14 september, maar de definitieve beslissing om beide ploegen punten in mindering te geven werden pas negen dagen geleden bekend gemaakt. Op sportpark HMSH begint de wedstrijd om half 3 ’s middags.

Wippolder speelt zondag een derby tegen Concordia. De twee ploegen uit Delft staan ver uit elkaar in de competitie. Waar Wippolder bovenin mee draait, moet Concordia vechten om boven de degradatiestreep te eindigen. De ploeg van trainer Ronald Hes staat op een vierde plaats met zeventien punten. Op het eigen sportpark Pauwmolen heeft Wippolder nog niet verloren dit seizoen. De wedstrijd begint om 2 uur ’s middags.

Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 2e klasse.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *