Wippolder verliest van Excelsior’20

VOETBAL | SV Wippolder van trainer Ronald Hes heeft zondag ook zijn eerste officiële wedstrijd gespeeld van het nieuwe seizoen. Dat gebeurde in het bekertoernooi thuis tegen Excelsior’20 uit Schiedam.

De bezoekers uit Schiedam begonnen ijzersterk aan de wedstrijd, vooral via Chris Delgado David en Etson Galong. Wippolder kwam na een kwartier spelen iets beter in de wedstrijd, al bleven de grootste kansen voor Excelsior’20. De grootste mogelijkheid voor rust was voor Excelsior’20 via Galong, maar hij schoot na een goede uitbraak net voorlangs. Verder werden er veel kleine overtredingen gemaakt door beide elftallen.

Na rust was het Wippolder dat het beter deed. Vooral in het eerste kwartier na rust kreeg de thuisploeg veel kansen. Via onder andere Anthony Sintniklaas en Yannik Prade kregen ze genoeg mogelijkheden om op voorsprong te komen. Na het kwartier kwam Excelsior’20. Het is dat beide teams een goede doelman hebben, want zowel Danny Jager (Wippolder) als Jeremy Troost (Excelsior’20) moesten een paar keer flink aan het werk.

Tien minuten voor tijd kwamen de bezoekers op voorsprong. Na een counter, die kwam na een vrije trap, scoorde Cas Smulders de 0-1. Vlak voor tijd kreeg Prade nog de mogelijkheid om de gelijkmaker te maken, maar hij miste.

De andere wedstrijd uit deze poule ging tussen De Meeuwen en Sparta (AV). De Meeuwen won met 3-1.

Jordy Krassenburg (nr 4) aan de bal.
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *