Wippolder wint met 1-4 van VFC

VOETBAL | Na het verlies eerder deze week van Wippolder thuis tegen het Rotterdamse Antibarbari (1-3) ging de ploeg van trainer Mark Moen zondagmiddag vol voor de overwinning bij VFC uit Vlaardingen. Op sportpark VFC begon de thuisploeg goed aan de wedstrijd en in de eerste paar minuten was VFC de baas en creëerde ze ook de kansen. Toch kwam Wippolder op voorsprong via Anthony Sintniklaas, want hij benutte een terecht gegeven penalty. Na het doelpunt kregen beide ploegen nog wat kansen, maar het bleef bij die ene goal van Sintniklaas.

Na de rust stond Wippolder wat anders en daar had de ploeg van Moen zelf het meeste moeite mee. Na een kwartier spelen nade hervatting kwam VFC op gelijke hoogte. Snel erna kwam Wippolder weer op voorsprong nadat Jasper Tettero een voorzet gaf op aanvaller Sintniklaas, die de 1-2 maakte. De 1-3 was van invaller Marco van Trier, die een vrije trap geweldig binnen trapte. Het laatste doelpunt werd ook gemaakt door Van Trier, nadat hij de bal kreeg van aanvoerder Daley Uythof. De thuisploeg eindigde de wedstrijd uiteindelijk met tien man nadat iemand een tweede gele kaart kreeg.

Moen was na afloop tevreden. ”Dit is een lekkere overwinning. We wilden wat rechtzetten na de nederlagen van de afgelopen twee wedstrijden. Vandaag hebben we ook weer goed gevoetbald.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zondag 2e klasse D.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *