Wonen in een voormalig klaslokaal

Zes klaslokalen van basisschool Triangel worden omgebouwd tot appartementen.

Een leuk idee: wonen op een plek waar stam-plus-t, rekenen met breuken, de tachtigjarige oorlog en de topografie van ons land een belangrijke rol hebben gespeeld. Dat kan eind dit jaar in het woongebouw aan de Florijnstraat in Delfgauw, waar Rondom Wonen zes klaslokalen van basisschool Triangel gaat ombouwen tot appartementen.

Octantschool Triangel heeft de huur van zes klaslokalen op de eerste verdieping van het gebouw opgezegd. Rondom Wonen, eigenaar van het gebouw, gaat in drie maanden tijd de klaslokalen slopen en in de leeggekomen ruimte vier driekamerappartementen en een tweekamerappartement bouwen. Die zijn allemaal net wat anders qua oppervlak, en daardoor zijn ook de huurprijzen verschillend. Die zullen variëren van € 450 tot € 750 per maand plus servicekosten.

Er is over het algemeen een grote belangstelling voor appartementen in Pijnacker-Nootdorp, dus de verwachting is dat er veel gegadigden voor zullen zijn. Als alles met de verbouwing goed gaat, komen ze in november ter beschikking. Ze worden dan aangeboden via Woonnet Haaglanden, dus wie interesse heeft moet daar inschreven staan.

Een reactie op “Wonen in een voormalig klaslokaal”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *