Woon Initiatief nu echt in gang gezet

Rondom Wonen en de Stichting Woon Initiatief Nootdorp ondertekenen de intentieovereenkomst.

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen corporatie Rondom wonen en de stichting Woon Initiatief Nootdorp zijn de plannen voor een kleinschalige woonvoorziening voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Nootdorp nu daadwerkelijk in gang gezet. Het woongebouw komt op de hoek van de Zonnedauw en de Pinksterb;oem in Nootdorp. Er komen veertien appartementen, twee gemeenschappelijke woonkamers en een kantoor annex slaapkamer voor medewerkers van Ipse de Bruggen.

De plannen voor de woonvoorziening dateren al van 2,5 jaar geleden. De voorbereidingen hebben wel wat tijd in beslag genomen, maar nu is het zo ver dat architectenbureau RoosRos uit Oud-Beijerland in december het definitieve ontwerp kan presenteren. Aannemer Waayer Bouw uit Leidschendam begint half volgend jaar met de bouw. De oplevering is vervolgens een jaar later. 

De omwonenden van het terrein zijn inmiddels op de hoogte gesteld van het project. Zij worden in een van de komende weken uitgenodigd voor een bijeenkomst waarin het ontwerp wordt getoond. Ook de toekomstige bewoners en hun ouders kunnen dan kennis maken met het initiatief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *