Workshop projectmatig werken

Hoe werk je samen in een project?

Het Bureau Vrijwilligerswerk van de SWOP houdt in samenwerking met de Sesamacademie op 20 juni een workshop over hoe je door middel van een projectmatige aanpak een bepaald doel kunt bereiken. In bedrijven en organisaties wordt zo’n gestructureerde projectorganisatie vaak toegepast om een nieuwe activiteit op te zetten of om een nieuwe richting te bepalen. Oo binnen een vrijwilligersorganisatie kan dit een nuttig middel zijn.

Hoe je zo’n project opzet en waar je tegenaan loopt zijn zaken die in de workshop aan de orde komen. Er is volop ruimte voor eigen vragen en inzichten. De workshop is bedoeld voor besturen van vrijwilligersorganisaties en professionals die met vrijwilligers werken. Ook die vrijwilligers zelf kunnen deelnemer zijn.

De workshop wordt gehouden in welzijnscentrum Keijzershof in Pijnacker. Het duurt van 19.30 tot 22 uur. Er is maximaal ruimte voor 30 deelnemers. De training is gratis, er wordt alleen een bijdrage gevraagd voor de koffie of thee. Hier kun je je inschrijven voor de workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *