Young Connection heeft stemmen nodig

Young Connection wil de donatie graag hebben om de boodschappenservice voor kwetsbare inwoners uit te kunnen bouwen.

Het jongerennetwerk Young Connection kan nog wel wat stemmen gebruiken om kans te maken op een donatie van de KRO-NCRV in het kader van de actie Warm Hart. Die omroep had zijn leden uitgenodigd om daarvoor goede doelen aan te melden, en het jongerennetwerk uit Pijnacker-Nootdorp is een van de organisaties die voor de donaties zijn voorgedragen.

Het publiek heeft nog enkele dagen de gelegenheid om via een digitale stem een voorkeur uit te spreken welk doel voor een van de donaties in aanmerking zou moeten komen. De vijf die de meeste stemmen hebben gekregen mogen via een presentatie over hun werk proberen om de jury te overtuigen.

Het netwerk kan een van de donaties, oplopend van 2500 tot 10.000 euro, goed gebruiken om de boodschappendienst voor oudere en kwetsbare inwoners verder uit te kunnen bouwen.

In de tussenstand van donderdag zit Young Connection nog niet bij die laatste vijf, maar daar kan nog verandering in komen. Als mensen uit Pijnacker-Nootdorp massaal stemmen op het netwerk, dan komt het zeker goed. Steun Young Connection op dit adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *