‘Zo blijf je gezond’

Bram Bakker

Bibliotheek Oostland en Bibliotheek Bollenstreek werken opnieuw samen met de organisatie van een online lezing over een interessant onderwerp. Psychiater Bram Bakker spreekt op donderdag 17 juni over hoe je een gezonde levensstijl kunt ontwikkelen. Dat is nodig, want volgens hem is het door te weinig bewegen, slechte voeding en stress slecht gesteld met onze gezondheid. In de lezing geeft hij allerlei praktische tips hoe je daar wat aan kunt doen.

Bakker zal in zijn verhaal laten zien hoe je met enkele simpele handreikingen er zelf voor kunt zorgen dat je je fitter voelt, gelukkiger bent en gezonder leeft. Hij gaat ook in op de effecten van bewegen, voeding en stress op het brein.

De lezing is op 17 juni van 20 tot 21.15 uur online te volgen. Je moet daarvoor wel een kaartje kopen bij de bibliotheek. Leden betalen vijf euro, ben je geen lid van de bibliotheek dan ben je € 7,50 kwijt. Kaarten zijn te koop via de website van Bibliotheek Oostland.

Bakker is als psychiater vaak te gast bij actualiteitenprogramma’s. Ook publiceerde hij verschillende boeken en schrijft hij columns.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *