Zuidpop wordt weer een mooi feest

Nouked speelt op 1 september op Zuidpop in Pijnacker.

De wijkvereniging van Tolhek en Keijzershof heeft weer hard gewerkt aan de voorbereidingen van Zuidpop, het muzikale evenement op zaterdag 1 september in het wijkpark van Tolhek, naast de pannenkoekenboerderij De Soete Suikerbol. Het wordt weer een mooi feest, met een hoofdrol voor de jonge dj Robin die vanaf vier uur ’s middags de aftrap geeft.

Verder zijn er drie bands: Nouked, een formatie die veel muziek uit de jaren ’70 speelt, de Casaband, gevormd door ouders van de Casa Bilingual Montessori School in Pijnacker, en The Guyter Generation, een band die een link heeft met het gelijknamige café.

Tijdens de tweede editie van Zuidpop wordt stilgestaan bij het overlijden  van de 33-jarige Ellen, vorig jaar een van de vrijwilligers van het evenement. Zij overleed aan nierfalen. 

De organisatoren van Zuidpop hebben de Nierstichting daarom als goed doel verbonden aan het evenement. Tijdens het festival wordt geld ingezameld en ook loopt er een sponsoractie bij de Nierstichting. Die is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *